Webshop

Welkom in de online bloemenwinkel!

Het seizoen loopt vanaf april t/m oktober. Onder voorbehoud van weersomstandigheden etc.

Vragen? Bel/app/sms: 0617232765

Mail: info@bloemenboerin.nl

Let op: de foto’s zijn voorbeelden. De boeketten zijn seizoens-afhankelijk en verschillen iedere week in soorten, kleuren, maten en vormen!

WORKSHOPS 2022

 

Nieuw in 2022: Workshops “hoe start ik mijn eigen pluktuin?”

Kies uit onderstaande data en onderwerpen. Er zijn 3 verschillende workshops passende bij het seizoen. In april zaaien, in mei uitplanten en in juli oogsten. Voor elke workshop geldt een minimum aantal deelnemers van 3 personen en maximaal 6. Bij extreme weersomstandigheden zal de workshop worden verplaatst naar een andere datum. Workshops vinden plaats op de bloementuin en het zaaien in de schuur. Adres is Menkema’s Uiterdijk 4A in Uithuizen.

Na afloop van iedere workshop mag je een bos bloemen plukken en mee naar huis nemen. Meld je je aan voor alle drie de workshops, dan ontvang je na afloop van de laatste een leuke verrassing!

* NB de workshops worden vooruit betaald. De reservering is dus definitief vanaf moment van betaling. Annulering alleen mogelijk tot 2 maanden van tevoren. Daarna kan er geen terugbetaling meer plaatsvinden vanwege de al gemaakte kosten. In overleg kan worden geruild naar een andere datum of eventueel een vervangende deelnemer.